Online Event: Echte Liefde Leeft

Heb jij ons Love Up-event gemist?
Geen nood: je kunt de replay bestellen. Hoe geweldig is dat!?

Mensen hebben tegenwoordig vaak een beeld van relaties, wat niet bepaald strookt met de werkelijkheid. Het beeld dat je altijd verliefd moet zijn, dat je elkaar altijd begrijpt en dat er nooit gedoe is bij Echte Liefde.

Wat is Echte Liefde? Is dat iets perfects? Iets hemels misschien? Of is het iets wat beweegt, iets wat leeft?

Volgens ons betekent Echte Liefde niet dat een relatie perfect is. Integendeel. Maar het betekent wél dat er beweging is. Dat het niet stilstaat en daardoor wegebt, maar het betekent dat er dynamiek is, waarbij mensen elkaar willen blijven zoeken.

“Liefde overwint alles – zelfs het huwelijk”

Precies dat. Voor een goede relatie is het van levensbelang dat de liefde levend blijft. Anders sterft de liefde af – net zo als een plant afsterft als je hem geen water geeft. Beweging in een relatie is gezond. Samen blijven lachen, samen leuke dingen doen, samen praten. Maar het mag ook een beweging zijn die soms schuurt, elkaar niet begrijpt of elkaar irritant vindt. Als het maar altijd een beweging is die elkaar blijft zoeken.

Dat is de gedachte achter Echte Liefde Leeft: de keuze om elkaar te blijven zoeken, om geen genoegen te nemen met een lauwe relatie, maar de liefde juist levend te houden.

Virtuele Avond Uit!

Zaterdagavond 6 februari kun jij samen met je geliefde deelnemen aan een bijzondere, virtuele avond uit! Deze avond zorgt LoveUp voor een avondvullend programma over liefde en relaties.

Heb jij bijvoorbeeld altijd al eens mee willen kijken met een relatietherapiesessie? EFT-therapeut Karin Wagenaar doet een live-sessie met een koppel en vertelt ons welke dynamiek zij ziet. Hoogleraar Duurzame Relaties prof. dr. Esther Kluwer vertelt ons de uitkomsten van haar onderzoek naar relaties in tijden van corona en cabaretier TimZingt zorgt ervoor dat je ook nog eens om jezelf en elkaar kunt lachen.

Verras je geliefde en jezelf met deze bruisende avond en investeer ook nog eens in je relatie!