Bouwen met je lief – ONLINE workshop

13 februari - ,

Bouwen met je lief

Van 7 t/m 14 februari, de week voor Valentijnsdag, wordt jaarlijks de Marriage Week gehouden. Het is een wereldwijd initiatief met als doel, de grote waarde van het huwelijk, of een duurzame relatie, onder de aandacht te brengen en te benadrukken hoe belangrijk het is om daarin te investeren.

Het thema van 2024 is ‘Staat jouw relatie als een huis?’

Wij van Marriage Encounter, onderstrepen het belang van onderhoud plegen aan een relatie en nodigen jullie uit voor de online workshop ‘Bouwen met je lief’ op 13 februari 2024.

 

 

Wat staat er bij jullie op de planning?

Met subsidies word je gestimuleerd te investeren in de duurzaamheid van je huis. Door onderhoud aan je huis blijft het een veilige, warme en geborgen plek.

Wij willen jullie stimuleren om óók te investeren in jullie relatie! Jullie relatie vormt eigenlijk ook een ‘huis’ en in dat ‘huis’ wil je je ook geborgen en veilig voelen. Ben je je bewust van de kleine bouwprojecten die om aandacht vragen in en rond jullie ‘huis’?

Tijdens deze online workshop geven wij jullie tips om met dit onderhoud aan de slag te gaan. We vertellen ervaringsverhalen en geven uitleg. Met een aantal werkvragen gaan jullie zelf aan de slag, door er eerst over te schrijven en daarna er samen over in gesprek te gaan.

Volg SAMEN deze workshop, jullie relatie is het waard!

Deelname is gratis. Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Aanmelden: marriageencounter.nl/bouwen-met-je-lief/

 
Show me more meet-ups