De Koppelkoers

18 mei - , Ergens op de Veluwe

Vanuit de christelijke (landelijke) fietsvereniging De Meesterknecht organiseren we dit jaar een Koppelkoers; drie dagen fietsen met je partner in Nederland. Daarbij twee overnachtingen in een hotel en een heleboel inspirerende lessen vanuit o.a. de Marriage Course – geheel verzorgd door 3 getrouwde stellen. Het vindt plaats met een kleine groep van maximaal 12 andere ‘koppels’. Er is ruim de tijd voor jou en je partner en daarnaast kun je delen.

In 2023 organiseren wij voor de tweede keer de Koppelkoers. Een etappekoers voor stellen die hun onderlinge relatie van groot belang vinden. Met de Koppelkoers investeer je in de kwaliteit van je relatie. Het Hemelvaartsweekend biedt de gelegenheid om met elkaar in alle rust thema’s te bespreken zoals communicatie in het huwelijk, conflicten oplossen, liefde in actie en nog veel meer.

Een heerlijk weekend ontspannen waarin je volledig verwend wordt. De accommodatie en het eten en drinken is dan ook het hele weekend voor je verzorgd. Tijdens dit weekend is het de bedoeling om in jullie onderlinge relatie te investeren, maar daarnaast is er ook volop ruimte om de andere stellen te ontmoeten, nieuwe mensen te leren kennen, geïnspireerd te worden, te presteren en een heleboel lol te hebben.

Uiteraard zullen we veel op de fiets zitten dit weekend. Zo fietsen we op donderdag, vrijdag en zaterdag etappes tussen de 75 en 150 km, waarbij je elke dag keuze hebt uit twee afstanden zodat iedereen op eigen niveau en eigen tempo kan fietsen.

Tijdens de startdag maken we kennis met elkaar, maken we de eerste start op het thema als voorbereiding op het weekend en fietsen we met elkaar.

Koppelkoers 2023
Show me more meet-ups