Kennissessie Werk&Scheiding

19 april - 't Klooster, Jack van Gilsplein 1, Bavel

Per jaar scheiden er meer dan 70.000 mensen. Het is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen die je kunt meemaken. Logisch dat de gevolgen ervan op de werkvloer merkbaar zijn. Uit onderzoek van TNO blijkt dat het ziekteverzuim bij medewerkers in scheiding tijdens deze periode verdubbelt.

 

Effecten op kwaliteit werk

Wat zijn de gevolgen van scheiding op het functioneren van de werknemer? Tijdens de kennissessie Werk&Scheiding kom je te weten welke effecten er fysiologisch optreden. Je krijgt zicht op de gevolgen voor de productiviteit en de organisatie.

De werkelijke kosten van ziekteverzuim bij echtscheiding

Met een goed inzicht in de directe en indirecte kosten, die gemaakt worden als een werknemer vastloopt, kunnen er betere keuzes gemaakt worden door de organisatie. De optelsom zal je verbazen.

Voorkom onnodig medicaliseren

Hoe kun je voorkomen dat je medewerker uitvalt door echtscheiding? Met de handreikingen weet je hoe je op een goede manier in kunt zetten op preventie. Daarnaast hoor je wat oplossingen zijn om ziekteverzuim bij echtscheiding te minimaliseren. Zo kan voorkomen worden dat het traject onnodig medicaliseert.

Kennissessie Werk&Scheiding op donderdag 19 april 2018 (gratis toegang)

Locatie: ’t Klooster, Jack van Gilsplein 1, Bavel (gemakkelijk te bereiken via A58 en gratis parkeren)
Tijd: 9.00-10.30 (inloop met koffie of thee vanaf 8.45 u)

Aanmelden kan door te bellen of een mail te sturen. Wees er snel bij, want het aantal plekken is beperkt.

info@werkenscheiding.nl / www.werkenscheiding.nl
Show me more meet-ups