Lekker eten met je lief en een ander gesprek? 7 t/m 14 feb 2019

14 februari - , Stadskanaal

In de begintijd van je relatie heb je alle tijd en aandacht voor elkaar. Omdat je elkaar nóg beter wilt leren kennen heb je gespreksstof genoeg. Door allerlei omstandigheden kan daar verandering in komen. Daarom hebben wij iets leuks bedacht; samen lekker uiteten mét een ander gesprek!

Voor de Love Up- week hebben wij leuke praatkaartjes ontwikkeld. Een kaartje met daarop prikkelende vragen om die ervaring van vroeger weer op te roepen. Om met elkaar in verbinding te komen, door elkaar vragen te stellen waar je even over moet na denken. En waar je samen over in gesprek kunt komen.

Bij Pizzeria Vittoria, Balkanrestaurant Makedonia en lunchroom Lekker Anderz in Stadskanaal ligt van ons een leuke attentie klaar. Als jullie tijdens deze week naar één van deze eetgelegenheden gaan, voor een lekkere maaltijd of een kopje koffie, zul je het ontvangen. Als je je bestelling doorgeeft, vermeld dan dat je voor de Love Up-week komt. Dan zullen jullie een leuke attentie krijgen met daarin het kaartje. We hopen dat jullie daarmee samen een fijne avond zullen hebben.

Lukt het nu niet om tijd te vinden om even samen uit te gaan? Wees gerust, bij de Readshop en Evangelische boekwinkel in Stadskanaal zullen ook een aantal kaartjes liggen. Daar kun je langs gaan en een kaartje meenemen om het gesprek thuis of misschien wel in de auto te voeren.

Op kies-connect.nl kun je meer informatie vinden.
Show me more meet-ups