Liefde2020

13 februari - , Amsterdam

Liefde 2020

Boeiende sprekers, lekker eten, mooie muziek, massage workshops en reality-verhalen vullen het programma. Het komt allemaal voorbij onder de titel ‘Liefde 2020’. En de vraag daarbij is: ben je wel goed bij je hoofd als je verwacht dat liefde en trouw een leven lang tussen twee dezelfde mensen kunnen bruisen? Of is dat een beduimelde relikwie uit voorbijgaande eeuwen?

Het festival vindt plaats in De Nieuwe Poort, het speelse centrum voor ontmoeting en reflectie aan het Mahlerplein in Amsterdam. De directeur/oprichter ervan, de jonge predikant-ondernemer Ruben van Zwieten, zal op het festival zijn persoonlijke lotgevallen op relationeel gebied vertellen.

Daarnaast zijn er krachtige peptalks van onze hoogleraar prof.dr. Esther Kluwer, die relaties doceert aan de Radboud Universiteit Nijmegen, en van ons bestuurslid Cocky Drost, die een eigen praktijk voor relatiecoaching heeft in Rhenen.

Het festival wordt heel praktisch en intiem als prof.dr. Ellen Laan, sexuologe uit Amsterdam, aan het woord komt. Seksueel plezier is haar missie en ze vindt dat vooral vrouwen daarvan meer moeten gaan genieten.

 

Als je op de avond van 13 februari a.s. wilt meedeinen met het liefdesfestival, dan kun je hier  alvast aanmelden.
Show me more meet-ups