Liefdeswandeling door Wageningen

14 februari - , Wageningen

In het kader van Valentijnsdag heeft burgerinitiatief Liefde Doen de liefdeswandeling ‘Hoe loopt jullie relatie?’ ontwikkeld. Het is een wandelroute die verschillende plekken in Wageningen aandoet waar koppels elkaar kunnen bevragen over hun relatie en gevoelsleven. De routekaartjes zijn gratis af te halen bij de bibliotheek of bij Thuis.

De liefdeswandeling ‘Hoe loopt jullie relatie?’ doet zeven plekken aan in Wageningen. Het startpunt ligt op de markt bij de fontein. Op elke plek staat een vraag waar de stellen, onder het wandelen, over kunnen praten en nadenken. Wie de route volgt zal bij de Grebbedijk aankomen bij de toepasselijke vraag: “Wanneer ben jij kwetsbaar? En wanneer bescherm je jezelf?”.

Wandelen geeft veel ontspanning en daardoor ook een relaxte sfeer om over diepgaande onderwerpen te praten. De liefdeswandeling zorgt ervoor dat koppels ontspannen in gesprek gaan over hun band. Het is een soort ‘mini APK’ voor elke liefdesrelatie.

De routekaartjes zijn gratis op te halen bij de bibliotheek of Thuis, maar kunnen ook thuis uitgeprint worden. De liefdeswandeling is te downloaden vanaf www.buronij.nl. De wandeling is natuurlijk niet alleen te bewandelen op Valentijnsdag, maar kan het hele jaar gebruikt worden. 
Show me more meet-ups