Marriage Course Party

14 februari - , Rotterdam

Op vrijdag 14 februari organiseert Marriage Course Ridderkerk haar eerste echte Marriage Course Party. Onder het genot van een hapje en een drankje is het mogelijk vrijblijvend kennis te maken met deze leuke en inspirerende cursus. Je ontdekt zo precies wat je kunt verwachten als jullie je voor het komende cursusseizoen opgeven. Ook zijn er cursisten van het vorige seizoen aanwezig die jullie kunnen vertellen wat deze cursus voor hun huwelijk heeft betekent.

“De Marriage Course is echt een heel ontspannen manier om elkaar (opnieuw) te leren kennen, herkennen en lief te hebben”, aldus een deelnemer van de Marriage Course.

Kom sfeer proeven!
De Marriage Course is er voor alle stellen. Of je nu pas getrouwd bent of al een jubileum achter de rug hebt. Of jullie op zoek zijn naar groei in jullie relatie, of dat alles gladjes verloopt, er valt altijd iets te leren! Tijdens zeven romantische avonden krijg je handvatten om over belangrijke onderwerpen na te denken en te praten. De volgende onderwerpen komen aan de orde:
– Sterke fundamente leggen
– De kunst van communicatie
– Conflicten oplossen
– De kracht van vergeving
– De impact van familie-verleden en heden
– Goede seks
– Liefde in actie

 

Informatie
Datum: 14 februari 2020
Locatie: Vlasstraat 10, 2988XR Ridderkerk
Tijd: inloop 19.45u, start 20.00u
Kosten: GRATIS
Opgeven: marriagecourseridderkerk@gmail.com

Meer informatie over de Marriage Course: www.tijdvoorelkaar.nl.
Show me more meet-ups