Paradijsweekend

19 januari - , HELVOIRT

Je zou zeggen dat er voldoende plaats is in het paradijs, maar voor het paradijsweekend geldt dat niet. De vorige kans was in 2013, dus…

Het paradijs, wat had de mens er een mooi leven. Alles in harmonie. En toch leefden er verlangens. Eva en Adam, ze wilden zo graag wijs worden, weten van goed en kwaad. De slang die wist het wel. Eet van die mooie boom met zijn lekkere vruchten, dan word je als God. En ja ze werden zich bewust van goed en kwaad. De mens werd verdreven uit het paradijs. Een engel met een vlammend zwaard, staat voor de ingang. Verboden toegang.

De mens, wij moeten verder leven op de aarde. We krijgen daar een beperkte tijd voor, want we worden sterfelijk. Maar we kregen wel de vrijheid om te kiezen en wij als mensen weten van goed en kwaad. We werden verantwoordelijk voor de aarde, voor onszelf. Gingen op reis met pijn, maar ondanks dat we verdreven werden uit het paradijs, bleef de liefde. Soms moeilijk te vinden, veel verleidingen die ons afhouden van de liefde en toch….

Ga in januari met ons mee op reis. Een uitdagende, avontuurlijke reis. Een weg met soms diepe dalen, maar ook hoge bergen met mooie uitzichten.

Beleef het samen in het paradijsweekend. Geef je op, want op is op.

marriageencounter.nl/vervolgactiviteiten/#vervolgweekenden

 
Show me more meet-ups