Tijd voor elkaar 2.0

10 februari - , LELYSTAD

Wat fijn dat je belangstelling hebt in de themadag! Een dag waarop je samen met je partner tijd neemt om je te verdiepen in uiteenlopende relatiethema’s tijdens inspirerende workshops. Het programma verzorgen we in samenwerking met diverse kerken in Lelystad, waaronder het Anker en de Pijler. Aanmelding staat mede open voor familie, vrienden en gasten. Je kunt op de dag twee workshops naar keuze volgen. In de middag hebben de mannen en de vrouwen hun “eigen” uur. Er zijn twee groepen bij de mannen en twee bij de vrouwen. Je wordt ingedeeld in één van de groepen.

De workshops staan hieronder vermeld, klik op een workshop voor meer informatie. Er is keuze uit maar liefst 10 verschillende thema’s. Graag via het aanmeldformulier je voorkeuren voor maximaal drie workshops opgeven. De kosten zijn EUR 25,00 per stel (inclusief lunch en consumpties) en dit betaal je direct bij aanmelding via iDeal.

Direct na de lunch is er een inspirerende theaterlezing door Maarten Vogelaar voor alle deelnemers getiteld: “Love update”.

Voor meer info: pijler.nl/nieuws/events/tijd-voor-elkaar-2-0/
Show me more meet-ups