‘Trakteer en ontdek je lief’ – Diner

11 februari - Van der Valk Hotel, Harderwijk

Marriage Encounter organiseert ‘Trakteer en ontdek je lief’, een diner waar stellen elkaar op een verrassende manier beter leren kennen. De avond vindt plaats in Restaurant Van der Valk, Harderwijk op zondag 11 februari.

Zo kunnen stellen op een leuke manier hun relatie vieren in de week voor Valentijn. Deze week is internationaal bekend als Marriage Week. Zoiets als Moederdag of Vaderdag, maar dan voor relaties. Iedereen is druk met werk, sport, vrienden of kinderen, waardoor de relatie er wel eens bij inschiet. En als je dan een avond samen bent is dat waardevolle tijd. In de Marriage Week zijn er overal in het land feestelijke activiteiten, om relaties en huwelijken in het zonnetje te zetten. Omdat je samen gelukkig gestart bent en dat zo wilt houden.

Trakteer en ontdek je Lief’ is een mooie kans voor tijd samen. Gun jezelf en je relatie een bijzondere avond vol ontdekkingen!

 

Opgave en informatie bij Pietje en Klaas Nieuwland, PietjeKlaas@ziggo.nl

Stichting Protestants Marriage Encounter organiseert allerlei activiteiten die bijdragen aan betere huwelijken en relaties. De bekendste zijn de ME&WEekends, waarin je kennismaakt met een verfrissende manier van communiceren. marriageencounter.nl
Show me more meet-ups