Vrouw&Event – Seksualiteit, een cadeau van God!

13 april - De Boomgaard 7, Assen

Seksualiteit is een deel van wie je bent. Elke vrouw is uniek geschapen om lief te hebben, gezonde seks te hebben, bemind te worden en volledig vrouw te zijn zoals God haar bedoeld heeft.

Onze wens is dat vrouwen genieten van seksualiteit en dichterbij het doel komen dat God voor ogen heeft met seksualiteit. Inspirerend spreker en relatiecoach Cocky Drost komt daarom spreken over ‘Seksualiteit, een cadeau van God’.

Met een optreden van kleinkunsttheater Op en Top Vrouw zorgen we voor de nodige ontspanning, want zeg nou zelf praten over seksualiteit kan best spannend zijn. En na een heerlijke lunch kan je diverse workshops volgen, verzorgd door verschillende experts.

Wil je erbij zijn? Koop dan nu een ticket met Early Bird korting op www.vrouwenevents.nl. We hopen je op 13 april te ontmoeten!

 

Bekijk de flyer hier. 

 

Vrouw&Events organiseert events voor vrouwen die zich willen ontwikkelen en laten inspireren. Elk event heeft een eigen uniek thema en kenmerkt zich door een inhoudelijk sterk programma. Vrouw&Events: een plek voor inspiratie, ontwikkeling, ontmoeting! www.vrouwenevents.nl

 
Show me more meet-ups