5 Gouden tips voor je liefdesleven tijdens lockdown

We zijn aan het ‘verrommelen’, zei Mark Rutte jl. woensdag, op bezoek op een vuilnisbelt in Den Haag. De premier bedoelde niet de enorme berg rommel, die de vuilnismannen aan het verwerken waren. Hij verwees naar onze steeds soepeler omgang met de lockdown. Zelfs in mijn kleine dorpje was het afgelopen week op straat en in de winkels écht wel drukker dan in de weken daarvoor.

Maar officieel hebben we een opdracht van Vadertje Staat om zoveel mogelijk thuis te blijven. Dat is vooral voor de jonge gezinnen in de steden, die vaak klein zijn behuisd, een heel lastige opgave. Zeker als er meerdere kinderen zijn en de ouders allebei een baan hebben, die ook aandacht vraagt.

Hoe houd je dan vrede thuis? En hoe houd je het als koppel leuk met elkaar? Woensdag jl. kwam een goede bekende van ons, Els Gouman, die de webwinkel Intimiteit runt, met 5 Gouden tips voor je liefdesleven tijdens de lockdown.
We geven ze bij deze graag aan je door.

Nu we het over intimitijd hebben, kan ik het niet nalaten om je toch nog even te attenderen op onze sekssokken, die we in februari jl. hebben uitgebracht en die je via www.intimitijd.nl kunt kopen!

Deze sokken zijn niet zomaar een hebbedingetje (wat ze natuurlijk ook zijn), maar er zit ook een dieper verhaal achter. Het gaat om de waarde van onze lichamelijke intimiteit en de veiligheid voor veel vrouwen om zich onbevangen over te geven aan seksualiteit. De sokken trokken zelfs de aandacht van een hoofdredactioneel commentaar, waarvan je hier de link vindt.

Ergo, mocht je rondom Valentijnsdag deze sokken gemist hebben, ze zijn via www.intimitijd.nl nog altijd te koop en vormen vast en zeker een leuk cadeautje voor de aankomende Moederdag.