Dag 1 – Relatie APK

Doe de opdracht!

 ‘Wie iets wil doen vindt een middel. Wie niets wil doen een excuus.’

Hallo leuk stel!

Wat leuk dat je bij deze challenge bent terechtgekomen. We zijn natuurlijk heel benieuwd waarom je voor deze challenge kiest. Was het een vrijwillige keuze, wil je je deze keer eens echt goed voorbereiden op Valentijsdag… Welke reden dan ook, dat je hier bent is het belangrijkste!

Deze korte challenge is eigenlijk voor elk type stel wel uitvoerbaar. In de komende zeven dagen krijg je informatie aangereikt die je laat nadenken over je relatie, jezelf en hoe jij en je geliefde allebei (nóg) gelukkiger kunnen worden.

Het werkt het beste als zowel jij als je geliefde de challenge volgen.
Je kunt samen momenten afspreken om de challenge te bespreken, dan heb je meteen een stok achter de deur. Pak gerust je agenda erbij en noteer voor elke dag een moment om even stil te staan bij je relatie. Het zijn korte, makkelijk leesbare stukjes, dus ‘geen tijd’ is eigenlijk geen excuus ;-).

We nodigen je uit om samen aan jullie eigen liefdesverhaal te schrijven. Het LoveUp-boekje begeleidt jullie met het schrijven van dat liefdesverhaal. Dit gebeurt aan de hand van drie relatiesymbolen, te weten: Een liedje, een foto en een object. Wat maakt jullie relatie uniek? Welk verhaal hebben jullie te schrijven? Als deelnemer aan deze mini-challenge ontvang je het boekje gratis. Download het boekje hier en doe er je voordeel mee! 


Opdracht (om over na te denken)
Als je de liefde tussen jou en je geliefde een cijfer zou geven tussen 1 en 10, welk cijfer zou je het geven?

– Op welk gebied in je relatie zou je willen groeien?

– Wat zou je zelf anders kunnen doen? (Bijvoorbeeld: tijd vrijmaken voor deze cursus, niet meer die ene lelijke pyjama aantrekken in bed, bloemen voor haar kopen, oppas regelen voor de kinderen, etc.)

– Wat hoop je dat je geliefde anders gaat doen?


De volgende challenge in je inbox ontvangen? Schrijf je dan hier in.

We wensen je heel veel plezier, inzicht, wijsheid, geduld en wat verder
nodig is om jullie liefde een boost te geven!

Het team van LoveUp.nl