Durf jij je relatie onder de loep te nemen?

In de aanloop naar de Marriage Week (7 – 14 februari 2022) trakteren we je elke week op iets nieuws, leuks, verrassends om zelf mee aan de slag te gaan met je partner. En, moedig vooral ook andere stellen in je omgeving uit hetzelfde te doen! Make it a Challenge!
 
Jos Leijenhorst nam onlangs een podcast op voor de podcastserie: Klare Liefdestaal.
 
Durf jij net als Jos, jouw relatie onder de loep te nemen?

Tijdens de podcast neemt Jos je mee in de inzichten die hij heeft opgedaan, zoals dat je geneigd bent de ander te geven wat je zelf wilt ontvangen. Tegelijkertijd heeft de ander je iets te brengen wat je niet wilt, maar wat je wel nodig hebt. Je kunt als partners zo’n aanvulling voor elkaar zijn, juist vanuit de andere benadering van de ander. Je hebt elkaar nodig. Hoe dat in de praktijk bij elkaar komt, dat blijft zoeken. Je blijft daarin leren.

Liefde alleen is niet genoeg! Een goed huwelijk komt tot bloei als je iemand trouwt die je liefhebt, en je huwelijk wordt goed wanneer je degene met die je getrouwd bent liefhebt. De praktijk leert dat je soms tegen je eigen gevoel in een keuze moet maken.

Open en eerlijk deelt Jos over zijn huwelijk en geeft hij enorm veel rijke inzichten en tools voor een goede relatie.

Zijn tip?! Neem af en toe je relatie onder de loep om te zien wat je gewoon bent gaan vinden, wat eigenlijk niet gewoon is!

Veel luisterplezier!

Ps. Kijk op onze website voor meer activiteiten in de Marriage Week!!

Bijvoorbeeld deze van Marriage Encounter: Marriage Week Verrassing.

“Prik in de Marriage Week een datum voor een verfrissende boeiende wandeling met je partner. Wij zetten graag wat extra stappen voor jullie! Laat ons weten, dat jullie een wandeling plannen voor jezelf of voor een ander stel, dan krijgen jullie van ons een verrassing. Daarmee wordt jullie wandeling én jullie relatie nog leuker en spannender. ☺”