Virtuele Datenight: Echte Liefde Leeft!

De LIVE datenight gemist?! Geen nood! Bestel nu de replay en plan samen met je lief alsnog een geweldige datenight!

***


Ben jijzelf dat leuke stel, of ken jij een leuk stel dat hard ploetert met kids thuis in deze lockdown en wel een verzetje kan gebruiken? Geef jezelf of dit leuke stel een DateNight cadeau. Om zo even los te komen van alle reuring en echt tijd te maken voor elkaar.

Zaterdagavond 6 februari kun jij samen met je geliefde deelnemen aan een bijzondere, virtuele avond uit! Deze avond zorgt LoveUp voor een avondvullend programma over liefde en relaties.

Heb jij bijvoorbeeld altijd al eens mee willen kijken met een relatietherapiesessie? EFT-therapeut Karin Wagenaar doet een live-sessie met een koppel en vertelt ons welke dynamiek zij ziet. Hoogleraar Duurzame Relaties prof. dr. Esther Kluwer vertelt ons de uitkomsten van haar onderzoek naar relaties in tijden van corona en cabaretier TimZingt zorgt ervoor dat je ook nog eens om jezelf en elkaar kunt lachen.

Omdat je natuurlijk niet even lekker samen de deur uit kunt voor een hapje en een drankje, hebben we in samenwerking met Wispe brouwerij voor een super prijs voor jullie drie heerlijke pakketten samengesteld.

Verras je geliefde en jezelf met deze bruisende avond en investeer ook nog eens in je relatie! Aanmelden kan via: www.loveup.nl. Je krijgt van ons de link in je mailbox ♥︎.
 
Tip:
Geef een bevriend stel een online ticket cadeau.

Aanmelden Echte Liefde Leeft

Andere activiteiten tijdens Marriage Week – Hoe doe je mee?
 
♥︎ Stuur onze Koning en Koningin een wenskaart.

Een gave kaart van Marieke Vlot, een speciaal ontwerp van haar voor Marriage Week en natuurlijk voor onze Koning en Koningin.
Want, zoals jullie weten gaan zij dit jaar hun 20e huwelijksjaar in. Hoe leuk zou het zijn als hun postbus overstroomt met liefdevolle wensen voor hun relatie.

Hoe kun je meedoen aan deze leuke actie:
Download de kaartjes van onze website, print het uit en stuur ze op.
Het adres staat al op de website.

Wil je meerdere geprinte kaartjes bestellen, mail dan naar marriageweeknederland@gmail.com