Ik ook van jou!

Vier de liefde

Het is bijzonder. Het is uniek. Het is een schitterend cadeau. Voor jezelf of voor iemand van wie je houdt. Ik heb het over de nieuwste glossy over de liefde: Ik ook van jou.

Wij zijn supertrots op deze glossy. Niet alleen omdat we vanaf het prille begin hebben meegekeken, maar ook omdat Ik ook van jou! voor de Liefde staat.

Liefde. Het is iets wat we allemaal nodig hebben. Niet alleen als beleg voor op de boterham of als een leuke afwisseling in de sleur van het bestaan, maar als iets wat duurzaam in onze levens aanwezig is. We verlangen als mensen namelijk van nature naar verbinding. Naar iemand die ons helemaal kent en ons desondanks liefheeft. We hebben liefde nodig om tot bloei te komen, om te weten wie we zelf zijn, om anderen te vertrouwen en om zelf vertrouwen te geven.

Liefde is een levensbehoefte.

En dat is precies waar Ik ook van jou over gaat. Over het pure en het mooie van een liefdesrelatie, maar ook over het kwetsbare. Over onze successen, maar ook over onze blunders. En Ik ook van jou laat je niet achter met vragen, het geeft je antwoorden.

Bijvoorbeeld door een interview met niemand minder dan Sue Johnson – de grondlegger van de meest effectieve relatietherapie EFT. Of lees het interview met een echte professor in de liefde: hoogleraar prof. dr. Esther Kluwer, waarin ze uitlegt waarom we soms zo massaal in de alom bekende valkuilen trappen en hoe we dat kunnen voorkomen.

Ik ook van jou is dus ook een praktisch blad, het geeft concrete handvatten om je relatie te verbeteren. Zonder belerend of betuttelend te zijn. Integendeel. Het is een zelfhulpglossy zonder dat het dat beoogt te zijn. Het helpt je, in welk stadium van je relatie je je ook bevindt. En het leest en bladert als een trein.

Als relatiecoach zou ik Ik ook van jou aan al mijn cliënten aanbevelen. En trouwens ook aan alle andere singles, stellen en iedereen daar tussenin.

Er is eigenlijk maar één ‘maar’ aan deze glossy. Namelijk dat er maar 30.000 beschikbaar zijn. Dus ren naar de winkel en sla er meteen een stuk of 20 in. Wie weet hoeveel vrienden en vriendinnen jij nog gaat helpen door dit cadeau te geven. En natuurlijk geef je ze met Ik ook van jou heel veel liefde.