Jaarlijkse Marriage Week enthousiast van start

Kun je nog met goed fatsoen geloven in duurzame liefdesrelaties in de week waarin Marco en Leontien Borsato aankondigden uit elkaar te gaan? Het droomkoppel uit de showbizz liet dat deze week weten: ‘We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven.’ We wensen Marco, Leontien en hun jong volwassen kinderen veel energie en wijsheid om met deze pijnlijke breuk goed om te gaan.

Hun verdrietige nieuws kwam 3 dagen voor de jaarlijkse MarriageWeek, die gisteravond van start ging met een inspirerend evenement in Zwolle. Het was erg leuk om daarbij te kunnen zijn. In de plaatselijke Verrijzeniskerk genoten ruim 70 echtparen onder meer van de humor van carbaretier Jacob Spoelstra, van de deskundige uitleg van onze hoogleraar duurzame relaties Esther Kluwer en van de combinatie van muziek en lekkere hapjes. Prima sfeer om van elkaar en de liefde te genieten.

Op loveup.nl vind je nog veel meer interessante activiteiten in de komende themaweek. Sinds we in 2009 in ons land begonnen met de jaarlijkse Marriage Week, zien we dat mensen steeds creatiever worden om samen de liefde te vieren. Zo zijn er dit jaar meer ‘liefdeswandelingen’, waaronder in Wageningen, en sluiten de vrienden van Marriage Encounter aan met relatieweekenden in Helvoirt.

We hebben dit jaar voor het eerst op dinsdag 11 februari een mooie avond in Amsterdam, waar directeur Sandor Lemstra van DISC Factor aan stellen uitlegt hoe zij met behulp van deze methode hun verschillen in gedrag, wensen en communicatie beter kunnen begrijpen. De avond, DISC in je relatie, vindt plaats vlak bij het Centraal Station in de hoofdstad.

Ook in de hoofdstad is op donderdag 13 februari het LIEFDE2020 festival, speciaal voor twintigers en dertigers, over liefde, trouw en seksualiteit. Behalve stimulerende muziek en lekker eten, zijn er praktische toespraakjes van relatiecoach Cocky Drost en seksuoloog Ellen Laan.

We zijn blij met alle mensen, die zich juist deze periode op allerlei plaatsen inzetten om het belang van liefde en trouw aan de keukentafel praktisch te laten zien. Afgelopen zaterdag mocht ik spreken tijdens een event van ‘Ruimte voor je Relatie’ en werd ik ontzettend blij met het grote aantal jonge mensen, dat zich belangeloos inzet om hun generatiegenoten te helpen duurzame liefdesrelaties te ontwikkelen. Het is al ingewikkeld genoeg. Chapeau!

En dan hebben we nog ons speciale relatiecadeau in de aanbieding: de stijlvolle sekssokken, te koop via www.intimitijd.nl .

Ons doel is uiteindelijk dat mensen beter voorbereid een liefdesrelatie aangaan en meer inzicht, kennis en passie hebben om de ander trouw te blijven en lief te hebben; ook als de makkelijke dagen helaas weleens wisselen voor de moeilijke momenten. Dus, houd de komende dagen vooral www.loveup.nl/meet-up in de gaten en geniet een ontspannen en liefdevolle Relatieweek.