De koningin wilde haar prins helemaal!

+ een cadeau van ons!

Heb je deze week nog een kaartje gestuurd aan Windsor Castle in Londen? Of heb je soms het jubilerende paar verrast met een appje of een Facebook-post? Nu ja, ze verdienen best wel een compliment: De Britse koningin Elizabeth II en prins Philip. Afgelopen maandag vierden ze hun 70-jarig huwelijk (platina!) met een kleine dinner party op Windsor Castle.

Voor Hollanders lijkt het Britse koningspaar een stijf stel. Maar voor de Britten staan Elisabeth & Philip voor sterke traditionele waarden: trouw, genegenheid en stabiliteit. Hun geheim? We weten er niet veel van, maar intimi verklappen dat ze dezelfde humor hebben en dat de koningin binnenskamers weleens de komiek uithangt, waarbij haar prins in een lachbui uitbarst.

Anyway, ze wilde haar prins helemaal! Altijd, voluit, levenslang. En andersom wellicht ook. Dat brengt me bij het cadeautje dat je vandaag bij dit praatje vindt. Via deze link vind je gratis het mooie boekje ‘Ik wil je helemaal’, dat Minella van Bergeijk (destijds landelijk coördinator van de Marriage Course) in 2014 schreef en waarvan we vandaag van de uitgever gratis de digitale versie aan je mogen geven.

In dit boekje vergelijkt Minella de liefdesrelatie met het bakken van een ambachtelijke pizza. De bodem van de pizza staat voor toewijding. Je kiest voor elkaar. De saus staat voor de ontmoeting. Je deelt je leven en bent open en eerlijk naar elkaar. De toplaag zorgt voor de unieke smaaksensatie. Het staat voor passie, aantrekkelijkheid en lichamelijk contact. We wensen je een smakelijke ‘pizza’ toe en sporen je graag aan om de digitale versie ook aan vriendinnen en vrienden te geven.

En ben je dan in een gulle bui, voel je vrij ons werk te steunen met een gift. We doen als team ons werk als vrijwilliger en willen dat ook zo houden, maar onze hoogleraar Prof.dr. Esther Kluwer werkt aan belangrijk onderzoek (zoals de relatie tussen een goed huwelijk en arbeidsinzet en de relatie tussen een goed huwelijk en gezondheid). Om dat te kunnen doen, is al gauw euro 50.000 per jaar nodig. Nu ja, als je ons daarbij wilt helpen, stort dan je (aftrekbare) gift op NL24 INGB 0004 4024 18 t.n.v. Stichting Marriage Week Nederland.

Reuze bedankt alvast!