LIEFDE2020

Het event over liefde, trouw en seks.

13 februari 2020, de dag voordat grote bedrijven weer alles uit de kast halen voor Valentijn: het feest van de liefde. Het vieren van de liefde zijn wij groot voorstander van! … alleen weten we nog wel wat dat is… liefde?

Steeds meer jonge mensen stellen hoge eisen aan relaties en partners, er zijn steeds meer singles (en dat schijnt alleen maar meer te worden). Zodra het niet meer zo leuk is met de ander zetten we gemakkelijk een streep door een relatie. Desondanks blijven we veel zoeken tot we iemand vinden. De online-datingmarkt laat zien dat we ondanks alles toch heel graag die ene persoon ontmoeten. En terecht, want wat blijkt… mensen met een goede relatie zijn over het algemeen gelukkiger!

Tijdens het event LIEFDE2020 gaan we de liefde dus vieren! Met een 4-tal sprekers gaan we in gesprek over alles omtrent de liefde. Er komen workshops en met als afsluiter een lekker feest. Onderwerpen als ‘wat is liefde’; ‘hoe doe je dat, een geschikt iemand vinden’; en ‘als je iemand hebt, waarom zou je dan kiezen voor een duurzame relatie?’ (als we al weten wat zoiets is); en ‘hoe hou je seks goed’? Ook komen er leuke workshops en doorpraatsessies.

Als line-up hebben we seksuoloog Ellen Laan, relatietherapeut Cocky Drost, hoogleraar duurzame relaties Esther Kluwer en een predikant Ruben van Swieten.

Het is een avond vol humor, diepgang en taboes die doorbroken worden. Om de avond goed af te sluiten maken we er een feestje van! Want misschien staat die liefde wel ineens voor je neus.

Waar: de Nieuwe Poort Amsterdam
Wanneer: 13 februari van 19.30 – sluit
Bijdrage: 20,-
Aanmelden: www.Liefde2020.nl