Echte. Liefde. Leeft.

Nog 3 weken, dan is het zover: MarriageWeek 2021!
Van 7-14 februari zetten we de duurzame relaties in het zonnetje. 

Dit jaar met het thema: Echte Liefde Leeft!

Maar wat is Echte Liefde? Is dat iets perfects? Iets hemels misschien? Of is het iets wat beweegt, iets wat leeft?

Mensen hebben tegenwoordig vaak een beeld van relaties, wat niet bepaald strookt met de werkelijkheid. Het beeld dat je altijd verliefd moet zijn, dat je elkaar altijd begrijpt en dat er nooit gedoe is bij Echte Liefde.

Volgens ons betekent Echte Liefde niet dat een relatie perfect is. Integendeel. Maar het betekent wél dat er beweging is. Dat het niet stilstaat en daardoor wegebt, maar het betekent dat er dynamiek is, waarbij mensen elkaar willen blijven zoeken.

“Liefde overwint alles – zelfs het huwelijk.”

Precies dat. Voor een goede relatie is het van levensbelang dat de liefde levend blijft. Anders sterft de liefde af – net zo als een plant afsterft als je hem geen water geeft. Beweging in een relatie is gezond. Samen blijven lachen, samen leuke dingen doen, samen praten. Maar het mag ook een beweging zijn die soms schuurt, elkaar niet begrijpt of elkaar irritant vindt. Als het maar altijd een beweging is die elkaar blijft zoeken.Dat is de gedachte achter Echte Liefde Leeft: de keuze om elkaar te blijven zoeken, om geen genoegen te nemen met een lauwe relatie, maar de liefde levend houden.

Echte Liefde Leeft – Online Event
Zaterdagavond 6 februari kun jij samen met je geliefde deelnemen aan een bijzondere, virtuele avond uit! Deze avond zorgt LoveUp voor een avondvullend programma over liefde en relaties.

Heb jij bijvoorbeeld altijd al eens mee willen kijken met een relatietherapiesessie? EFT-therapeut Karin Wagenaar doet een live-sessie met een koppel en vertelt ons welke dynamiek zij ziet. Hoogleraar Duurzame Relaties prof. dr. Esther Kluwer vertelt ons de uitkomsten van haar onderzoek naar relaties in tijden van corona en cabaretier TimZingt zorgt ervoor dat je ook nog eens om jezelf en elkaar kunt lachen.

Verras je geliefde en jezelf met deze bruisende avond en investeer ook nog eens in je relatie! Aanmelden kan binnenkort! Je krijgt van ons de link in je mailbox ♥︎.

Sekssokken
Hebben jullie ze al?! Die leuke sekssokken? Behalve dat ze heerlijk warm zijn, en ook nog eens goed voor je relatie (volgens de Groningse Universiteit), zijn ze ook een leuke conversation starter en cadeau.

Je kunt ze bestellen op www.intimitijd.nl Voor 14,95 heb je twee paar. En met het bestellen van de sokken steun je het werk van  Stichting MarriageWeek. #winwin

Andere activiteiten gedurende de MarriageWeek

Wat zou het leuk zijn als zoveel mogelijk stellen meedoen aan de MarriageWeek 2021. Naast de virtuele datenight staan er nog andere toffe activiteiten op het programma. Daarvover hoor je binnenkort meer. Maar we kunnen alvast verklappen dat we een leuke deal hebben gemaakt met Up2Date voor een vervolg op onze virtuele datenight. 

Ook gaan we een Instagram/Facebook challenge doen en zoveel mogelijk hashtags #echteliefdeleeftverzamelen!

En als je, net als wij, fan bent van onze Koning en Koningin (die hun 20e huwelijksjaar ingaan), dan kunnen we je hulp gebruiken bij een leuke actie.

Hoe je hieraan mee kunt doen hoor je in de volgende mail!

♥︎♥︎ Like ons alvast op Facebook en Instagramen deel de posts met je vrienden. ♥︎♥︎

Kortom – ook al mogen we geen gezellige LIVE feestjes organiseren – mogelijkheden genoeg om je relatie eens in het zonnetje te zetten! Wij hebben er zin in! Jij ook?