Muziek en theater laten je de liefde weer voelen

Nu de Sint ons land verlaten heeft, kunnen we weer vrijuit nadenken over andere dingen dan roetpieten of veegpieten. Ik schrijf dit stukje vanuit zonnig Zuid-Spanje, waar deze week niemand me kon vertellen wie Sinterklaas is. Mooi zo. Houden zo!
Wat deze week ook leuk was, was een gouden tip van ons bestuurslid Cocky Drost. Ze ontmoette de jonge en ondernemende zangeres Willemijn van Helden, die met haar entertainment stichting een fraaie ‘Liefdestour’ aan het voorbereiden is. Je vindt daarover alle informatie op www.willowmaemusic.nl . De ‘Liefdestour’ bestaat uit 6 muzikale- en theaterevenementen in 6 steden tussen 6 en 15 februari 2020, waarin wij ook de jaarlijkse MarriageWeek vieren.

 

Over de tournee zegt Willemijn van Helden: ‘De tournee is echt een plek waar mensen naar toe komen om de verbinding met het leven en de liefde te voelen, in contact te komen met zichzelf en hun partner en eventuele anderen. Ze krijgen door de muziek en het verhaal handvatten en moed om het leven en de liefde aan te gaan. En door de eventuele diepe dalen heen, samen met anderen op te klimmen naar de top van de berg. Elke tournee-avond is het onze bedoeling om de zaal door middel van een beleving te inspireren om het extatische gevoel te ervaren dat er een onuitputtelijke bron van liefde is. En dat het geen onbereikbare droom is, maar dat het mogelijk is om liefde uit die bron te putten.’ 
 
Tot het programma behoren onder meer liedjes van het album ‘Song of Songs’, dat Willemijn eerder met haar band produceerde. Anyway, wij zijn in onze nopjes met deze artistieke tournee van Willemijn en haar artiesten, juist in de komend Marriage Week. En kunnen je aanraden alvast een kijkje te nemen op willowmaemusic.nl .