sekssokken

Sekssokken voor jouw Valentine!

 

Welk cadeau geef je als man op Valentijnsdag aan je dierbare partner? Een doos chocola? Een bos bloemen of een cadeau dat de kwaliteit van je relatie direct ten goede komt: sekssokken?!

Sekssokken?! Jazeker, sekssokken. Want de seksuele beleving van mannen en vrouwen kan behoorlijk verschillend zijn. Over het algemeen zijn mannen sneller opgewonden dan vrouwen en dat wil nog wel eens ten koste gaan van het seksleven in de relatie. Waardoor vrouwen geen of weinig plezier beleven.

Tijd dus om stil te staan bij gelijkwaardigheid en intimiteit in je seksleven. Om de berg naar het hoogtepunt te beklimmen, loop je samen op. Wat heeft de een nodig, wat de ander? Behalve de juiste mindset, doet de uitrusting er wel degelijk toe.

Je kunt dus praktisch investeren in de kwaliteit van je seksleven?

Ja, zegt onderzoek van de universiteit Groningen. Vrouwen die vrijen met sokken aan, beleven gemiddeld genomen meer plezier aan seks dan wanneer ze met koude voeten de liefde bedrijven

Tijdens het onderzoek bleek dat koude voeten en een orgasme niet samengaan. De helft van de onderzochte vrouwen bereikte een climax. Toen de wetenschappers de vrijwilligers sokken aanboden, was de big O ineens een stuk gemakkelijker te bereiken. Nu had 80 procent van de vrouwen een hoogtepunt.

Warme voeten hebben een kalmerend effect op je amygdala en prefrontale cortex. De delen van je brein die verantwoordelijk zijn voor angst en gevaar. Met je sokken aan voel je je dus een stuk veiliger. Je laat je onzekerheden en angsten makkelijker varen.

Sekssokken geven dus een boost aan je relatie, maar de echte boost – het geheim van een duurzame relatie – heeft alles te maken met de vraag: voel ik mij helemaal veilig in onze relatie. Voel ik mij thuis bij de ander. Pas als ik me thuis voel, durf ik mezelf totaal over te geven aan mijn geliefde Valentijn of Valentine.

Wij wensen je veel liefdesplezier!

Door deze sokken te dragen, draag je financieel bij aan www.loveup.nl die duurzame liefdesrelaties wil stimuleren.

De bestellingen van de sekssokken lopen via Intimitijd.