Marriage Week Nederland Verrukkelijke Erotiek

Verrukkelijke erotiek

Je wordt soms onverwacht met een cadeautje verrast. Dat overkwam mij woensdag op mijn werk in Amsterdam. De jonge zangeres Willemijn van Helden (30) kwam op de thee en gaf me haar nieuwe CD ‘Song of Songs’. Twaalf prachtige liefdesliederen gebaseerd op Hooglied, dus verrukkelijke erotiek uit het hart van de Bijbel.

Willow Mae

Nadat Willemijn (artiestennaam ‘Willow Mae’) haar studie aan het ARTEZ conservatorium had afgerond, schreef ze met haar broer Jan de muziek voor ‘Song of Songs’, dat al in 2015 tot stand kwam. Maar pas recent kwam de CD op de markt en koppelen Willemijn en haar team er ook een ‘Liefdestour’ aan, die rondom de komende Marriage Week plaatsvindt.  De ‘Liefdestour’ bestaat uit 6 muzikale- en theaterevenementen in 6 steden tussen 6 en 15 februari 2020 (zie ook www.willowmaemusic.nl).

Over de tournee zegt Willemijn: ‘Mensen komen naar de tournee om de verbinding met het leven en de liefde te voelen, in contact te komen met zichzelf en hun partner en eventuele anderen. Ze krijgen door de muziek en het verhaal handvatten en moed om het leven en de liefde aan te gaan. En door de eventuele diepe dalen heen, samen met anderen op te klimmen naar de top van de berg.’

Ook al is Willemijn pas 30 jaar, ze heeft de nodige ingrijpende dingen in haar leven meegemaakt, waarover ze ook tijdens de tournee openhartig zal vertellen.

Marriage Week Nederland Willow Mae

 

 

Vier je relatie!

Intussen openen we de komende Marriage Week in ons land met een prachtig evenement in Zwolle. In deze markante Overijsselse stad sjort een gepassioneerd team aan het ‘Vier je relatie-feest’. Daar zijn optredens van onder meer cabaretier Jacob Spoelstra en onze hoogleraar Esther Kluwer, die over duurzame relaties doceert aan de Radboud Universiteit.

 

Marriage Week Nederland

 

 

De Liefdestour van Willow Mae en het relatiefeest in Zwolle zijn slechts 2 van de vele events, waarmee we u, jou en onszelf willen aansporen om te investeren in onze liefdesrelaties. Een completer overzicht daarvan vind je op onze Meet Up pagina,  waar je ook je eventuele eigen evenement kunt promoten.

We wensen een liefdevol weekend en een goeie, nieuwe week.